Sisällöntuottaja

Osaava sisällöntuottaja vie viestisi uudelle tasolle

Olen Jenny Helin, tradenomi sekä markkinoinnin johtamisen maisteriopiskelija Vaasan yliopistossa. Keskityin tradenomin opinnoissani markkinointiin ja rakastuin sisällöntuottamiseen ja sen suunnitteluun. Asiakaslähtöisyys on tuottamani sisällön keskiössä, hakukoneoptimointia unohtamatta.

Markkinoinnin freelancerina olen toteuttanut EnnyAlexia-verkkosivujen lisäksi mm. Spartacore tmi:n, Spartacore Fighters ry:n verkkosivut sommittelusta sisältöihin. Olen myös suunnitellut Spartacore Fighters ry:n logon, tuottanut painotuotteita ja muuta markkinointimateriaalia sekä osallistunut seuran markkinointiin monipuolisesti niin sosiaalisessa mediassa kuin erilaisissa tapahtumissakin. Tarjoan freelancerina pääasiallisesti asiakaslähtöisiä ja hakukoneoptimoituja tekstisisältöjä, mutta markkinoinnin suunnittelu ja muut tehtävät toteutuvat myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Viimeisimmässä työssäni palveluassistenttina tehtäviini kuului markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus palvelutiimissä sekä suunnitelmien jalkauttaminen oppilaitosyhteisöön. Toteutin sisältöjä oppilaitoksen intranettiin sekä sosiaaliseen mediaan. Työtehtäviini kuului myös valokuvaus, videokuvaus sekä kuvamateriaalien editointi ja julkaisu. Tehtävissäni pääsin valmistelemaan esitteitä, tekemään palaverimuistioita sekä järjestämään tapahtumia ja kokouksia. Osallistuin myös työaikasuunnitteluun sekä muihin HR-tehtäviin, asiakastiedon keruuseen ja sen raportointiin sekä olin yhteydessä erinäisiin sidosryhmiin ja palveluidentarjoajiin.

Monialainen osaaja

Koulutukseltani olen myös kosmetiikkaneuvoja ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Olen toiminut kauneudenhoitoalalla toiminimiyrittäjänä, tuottanut sisältöä verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja painotuotteisiin sekä työskennellyt monipuolisesti eri aloilla, aina ravintoloista varastoihin ja oppilaitoksista lääkäriklinikoille.

Vapaa-ajallani harrastan musiikkia, teen omia kappaleita ja kilpailen potkunyrkkeilyssä ja nyrkkeilyssä. Eri alojen työkokemukseni ja koulutukseni auttavat minua kirjoittamaan monipuolisempia ja asiakaslähtöisempiä tekstisisältöjä, toimeksiantajan tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää, kuten myös jokainen sisällöntuotantoprojekti. Toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä ja kirjoittamaan mieleenpainuvaa ja merkityksellistä sisältöä.